• 1404/10/17 - 09:05
  • - تعداد بازدید: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هدایت هدفمند سرمایه‌ها به کشاورزی فارس با تشکیل کارگروه تخصصی

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از تشکیل "کارگروه جذب و ساماندهی سرمایه‌گذاری و زنجیره‌های ارزش در بخش کشاورزی" با هدف هدایت هدفمند سرمایه‌ها، رفع موانع تولید و توسعه پایدار بخش کشاورزی خبر داد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، احد بهجت حقیقی با بیان اینکه کارگروه مذکور با رویکردی چندبُعدی و تخصصی تشکیل شده است،گفت: پیگیری امور سرمایه‌گذاری و هدایت منابع به بخش کشاورزی با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران و همچنین شناسایی راه‌های تأمین سرمایه، فراتر از تسهیلات بانکی، از مهم‌ترین مأموریت‌های این کارگروه به شمار می‌رود.

وی اظهارکرد: هدایت و جهت‌دهی تسهیلات، پیگیری رفع موانع تولید در بخش کشاورزی، شناسایی راهکارهای افزایش تاب‌آوری تولیدکنندگان در مواجهه با حوادث و مشکلات در دستور کار این کارگروه قرار دارد.

این مقام مسئول افزود: هدایت اعتبارات با اولویت راه‌اندازی طرح‌های راکد، نیمه‌فعال و نیمه‌تمام، تقویت تأمین سرمایه در حوزه کشاورزی قراردادی و توسعه زنجیره‌های ارزش از دیگر محورهای فعالیت این کارگروه است.

 بهجت حقیقی با اشاره به اینکه جلسات کارگروه مذکور به فراخور موضوع و با حضور دستگاه‌های تابعه و نهادهای مرتبط تشکیل می‌شود،  تصریح کرد: تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری با محوریت الگوی کشت، وضعیت منابع آبی و نیازهای واقعی استان در دستور کار قرار دارد.

این مقام مسئول با بیان اینکه الگوی کشت در مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان فارس تدوین شده است، بیان کرد: پس از بررسی‌های تخصصی الگوی کشت، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های هر حوزه احصا و به کارگروه اعلام می‌شود تا بسته‌های سرمایه‌گذاری دارای قابلیت اجرا شناسایی و زمینه جذب سرمایه‌گذار فراهم شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان فارس با اشاره به ترکیب اعضای این کارگروه تصریح کرد: دبیری این کارگروه بر عهده مدیریت امور سرمایه‌گذاری است و اعضای این کارگروه معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات، مدیر حراست سازمان، رئیس سازمان تعاون روستایی، رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی و مسئول مطالعات آب و کشاورزی اتاق بازرگانی از اعضای این کارگروه هستند.

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 237254
کلمات کلیدی
شیدا اشتری فارس
خبرنگار

شیدا اشتری فارس